skip to Main Content
5 Voordelen Van Een Hoekbank In Horecazaken

5 voordelen van een hoekbank in horecazaken

De voordelen van banken in de zaak

Of u nu een lunchcafé heeft of een koffiezaak, een fijne hoekbank is een onmisbaar onderdeel van de inrichting. U kunt één hoekbank in de zaak zetten, of u kunt een combinatie maken van meerdere banken en enkele tafeltjes. Wij zetten in ieder geval alvast de voordelen van een hoekbank in uw horecazaak voor u op een rij.

1. Creëer een huiselijke sfeer

Wanneer klanten lekker kunnen neerploffen op een comfortabele bank, geeft dat meteen het gevoel van thuiskomen. Zeker in de stad zien veel mensen de horecagelegenheden als een verlenging van hun eigen woning of huiskamer. De makkelijkste manier om dat thuisgevoel in uw zaak te creëren is met een grote hoekbank.

2. Zorgt voor afzonderlijke zithoekjes

Daarnaast zorgen hoekbanken automatisch voor een afgezonderd plekje. Hier kunnen klanten gezellig plaatsnemen met vrienden of familie. Veel klanten vinden het fijn om een gevoel van privacy te hebben. Daar zorgt een hoekbank al snel voor, dankzij de typerende vorm.

3. Hoog comfort gehalte

Zitplekken moeten comfortabel zijn, dit geldt voor al het meubilair in de zaak. Heeft u alleen maar harde krukjes die niet fijn zitten? Dan is de kans klein dat klanten terugkomen. En wat is er nu comfortabeler dan een fijne hoekbank?

4. Nodigt uit om lang te blijven hangen

Wanneer klanten zich op hun gemak voelen en prettig zitten, zijn ze vaak geneigd om langer te blijven zitten. Dit betekent natuurlijk ook dat ze toch nog een drankje extra bestellen. Een hoekbank is een kleine investering, maar zal zich zeker uitbetalen.

5. Volop stijl mogelijkheden

Wilt u hoekbanken kopen voor in uw horecazaak? Dan heeft u de keuze uit verschillende modellen, kleuren en materialen. Zo vindt u dus altijd een bank die bij de inrichting past. Door de vele opties kunt u met een hoekbank de unieke stijl van uw zaak naar een nieuw niveau tillen.

Heeft u hoekbanken in uw horecazaak? Laat via het contactformulier weten waarom u hiervoor het gekozen.

Back To Top