skip to Main Content
Voordelen Van Veelgebruikte Gevelreclame

Voordelen van veelgebruikte gevelreclame

Beknopte ‘guide’ in de wereld van signing

Als je over straat loopt, zie je veel gevelreclame langskomen. Het maakt niet uit waar je loopt. Je ziet gevelreclame in de drukke winkelstraat, bij bedrijven op het industrieterrein of op het grote kantoorpand langs de snelweg. Gevelreclame zorgt niet alleen voor herkenning van een merk of een product; het zorgt ook voor branding! Als je grote borden langs de snelweg ziet van bijvoorbeeld McDonalds of Shell, is dat niet direct om het merk te promoten, maar vooral dat je kunt zien waar je even kunt snacken of benzine kunt tanken. Je verwachtingspatroon op de plek van aankomst wordt dus direct ingelost. Dat is de kracht van gevelreclame!

Kleine ondernemer

Wat voor grote bedrijven werkt, kan voor de kleinere bedrijven ook heel goed werken. Als je in de winkelstraat jouw logo en huisstijl gebruikt, onderscheid je je al van de concurrentie een paar panden verderop. Ook geef je je vestiging de uitstraling van je bedrijf dat je klanten een passend en goed gevoel geeft als ze bij je binnenlopen. En je klanten weten exact waar je bedrijf gevestigd is als ze door de straat lopen.

Welke soort gevelreclame kiezen?

Ben je ook overtuigd van de kracht van gevelreclame voor je bedrijf? Dan heten we je van harte welkom in de jungle die ‘signing’ heet. Welke soorten gevelreclame kun je bijvoorbeeld inzetten?

  • Belettering: met vinyl stickers kun je letters en cijfers in een volle kleur op een oppervlak plakken
  • Raamstickers: in plaats van één kleur gebruiken, kun je met raamstickers in full color alles laten zien wat je wilt en op de manier die je het meeste aanspreekt
  • Reclameborden en plaatmateriaal: een zeer duurzame manier van gevelreclame aanbrengen, omdat ze voor langere tijd gebruikt worden. Ze zijn in vrijwel ieder formaat te krijgen
  • Spandoek met frame: zeer populair om aan de gevel te hangen of voor gebruik in een weiland om iets aan te kondigen

 

Vergunning nodig voor gevelreclame?

Als je onnodige verrassingen wil voorkomen, adviseren we je om voor het gebruik van gevelreclame een (omgevings)vergunning aan te vragen. Stel dat iemand er bezwaar tegen maakt, weet je zeker dat je je reclame niet hoeft te verwijderen. Je hebt immers officieel toestemming van de gemeente. Een omgevingsvergunning kun je zelf aanvragen bij je gemeente.

Laat zien wie je bent!

Met gevelreclame laat je zien wie je bent en eventueel ook waar je gevestigd bent. Gevelreclame maken in de openbare ruimte is een vak apart. De materialen, afmetingen en de manier waarop je doelgroep het ervaart, verschilt flink met traditioneel drukwerk, zoals flyers, folders en posters. Toch blijft de kern hetzelfde: met signing en gevelreclame laat je zien wie je bent! Laat je adviseren door echte professionals op het gebied van gevelreclame en laat zien wie je bent!

Meer weten over de inzet van gevelreclame voor jouw bar? Neem dan gerust contactmet ons op.

Back To Top