skip to Main Content
Payroll In De Horeca

Payroll in de horeca

Payroll zorgt voor lucht in drukke tijden

Het mooie weer komt er weer aan en dus komt alles weer tot leven, ook in de horeca. Zowel voor de horeca ondernemer als voor het personeel worden het weer lange dagen waarin de gasten in de watten worden gelegd. Vanwege de seizoensgebonden drukte heeft u als ondernemer veel met tijdelijke contracten te maken en de bijbehorende administratieve rompslomp. Juist in de tijd van het jaar dat u de handen vol heeft. Met payrolling kunt u het juridisch werkgeverschap uit handen geven waardoor u de handen vrij heeft om te ondernemen. In dit blog vertellen wij u alles over de voordelen van payrolling in de horeca.

Meer tijd om te ondernemen

Als horeca ondernemer wilt u vanwege de seizoensgebonden drukte graag flexibel zijn. Dit resulteert in veel tijdelijke contracten en veel papierwerk. Met een payrollconstructie geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen waardoor zowel de administratieve, juridische als financiële verplichtingen bij de payroll maatschappij komen te liggen. Dit bespaart u veel administratieve taken zodat je meer tijd overhoudt voor uw gasten en om uw personeel aan te sturen.

Voordelen van payroll in de horeca

In de horeca draait het om beleving, mensen een fijne tijd bezorgen en om teamwork. Dat is de reden dat u een horecabedrijf bent begonnen en niet om veel tijd te besteden aan juridische zaken en administratie. Met een payrollconstructie bent u veel minder tijd kwijt aan de administratieve rompslomp van uw personeelsadministratie. Met het overdragen van het juridisch werkgeverschap draagt u niet alleen de salarisadministratie over, maar ook het risico op ziekte en arbeidsongeschiktheid. Zo hoeft u zich dankzij payrolling niet langer druk te maken over arbeidscontracten, verloning, verzekeringen en ziektekosten.

Kies een betrouwbare partner

De horeca is een specifieke branche, kies voor payroll in de horeca daarom altijd voor een betrouwbare payrollpartner die over de juiste kennis en ervaring beschikt op het gebied van de horeca CAO en de geldende regelgeving.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca? Vergeet dan niet dit blog te bookmarken. Anders zou je in voorbeeld dit blog over de beste drankjes mislopen.

Back To Top