skip to Main Content
Exclusieve Kerstpakketten

Exclusieve kerstpakketten

Laat je personeel zien dat je ze waardeert

Goed personeel is lastig te krijgen, zeker in de horeca. Een goede reden om aan het eind van het jaar uit te pakken met een exclusief kerstpakket. De feestdagen zijn de drukste tijd van het jaar in de horeca en een exclusieve kerstpakketten onderstreep je nog eens extra hoe blij je met je horeca personeel bent.

Horeca personeel is niet te krijgen

Horeca personeel, er is op het moment bijna niet aan te komen. Ondernemers moeten de gekste stunts bedenken om nieuw personeel te werven. Van welkomstbonussen tot woonruimte of een scooter. Het wordt steeds gekker! En helpt het echt? Beter is het om het hele jaar door je waardering te tonen en je medewerkers te laten merken hoe erg je ze waardeert.

Laat je waardering blijken

Werken in de horeca is een prachtig vak. Mensen het naar de zin willen maken zit de meesten van ons dan ook in het bloed. Dat is zwaar, maar dankbaar werk. Helaas kun je als ondernemer niet altijd in geld uitdrukken. Af en toe extra verwennen, zoals met een exclusief kerstpakket, is dan ook een leuk idee om je werknemers af en toe iets toe te stoppen.

Wat dacht je van een exclusief kerstpakket met allemaal lekkere spulletjes – het blijven immers liefhebbers van de horeca. Zo verwen je ze met luxe artikelen die ze anders waarschijnlijk niet of niet vaak voor zichzelf zouden kopen. Je personeel kan zo tussen de drukte door genieten van de lekkerste hapjes en drankjes met familie en vrienden. Of na de feestdagen nog eens heerlijk nagenieten.

Luxe kerstpakketten: hoe en wat?

Luxe kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten en voor elk budget. Je kunt het dus zo gek maken als je wilt. Als horeca ondernemer heb je vast geen tips nodig om het leukste luxe kerstpakket
ertussenuit te zoeken of om dit zelf samen te stellen.

Meer artikelen over de horeca? Houd dan onze horeca rubriek in de gaten.

Back To Top