skip to Main Content
Objectbeveiliging Voor De Horeca In Coronatijd

Objectbeveiliging voor de horeca in coronatijd

Verstandig als u uw pand gesloten is

Het zijn rare tijden. Zeker in deze langdurige coronatijd hebben de horecaondernemers het zeer zwaar te verduren. Wij nemen aan dat dat bij u niet anders is. Onder de oude normale omstandigheden was het soms al behelpen als het ging om de beveiliging van een horecapand. Maar zeker nu uw pand gesloten moet houden, is het beveiligen van een horecapand zeer essentieel. Want houdt u zelf wel voldoende toezicht? En hoe kwetsbaar is uw pand voor eventuele relschoppers of de ‘gewone’ inbreker? Met objectbeveiliging voor de horeca slaapt u gegarandeerd een stuk rustiger.

Portier voor gesloten deur

Normaal gesproken staan de horecabeveiligers voor de open deuren van en café of club te posten om te kijken of er geen ongenode bezoekers het pand in willen. Nu er geen bezoekers zijn door de corona maatregelen, staan ze feitelijk voor de gesloten deur om ongenode gasten buiten te houden. Is dat dan reden om iemand voor de deur te zetten? In principe niet natuurlijk. Van pure horecabeveiliging zoals we die allemaal kennen is natuurlijk geen sprake. Maar van objectbeveiliging van het pand zelf uiteraard wel. Want, hoe kwetsbaar is een pand dat 24 uur per dag leeg staat? Dat is kwetsbaarder dan u denkt.

Kans op schade van buitenaf

We hebben allemaal al kunnen zien hoe snel het kan misgaan in tijden van corona als er ergens de vlam in de pan slaat. Er kunnen zomaar ineens rellen ontstaan als een groep mensen het niet eens is met de coronamaatregelen. Dan staat een terrasje pikken ineens in een ander perspectief. En de vraag is dan ook of uw horecapand zelf die storm kan weerstaan. Ons advies is dan om te kiezen voor het zekere voor het onzekere. Had u al een horeca beveiligingsbedrijf voor u werken? Schakel ze dan ook nu weer in, maar dan voor objectbeveiliging. Als u denkt dat de beveiliging van uw pand beter af is? Kies dan nu voor objectbeveiliging.

Heeft dit artikel u geholpen? Wij hopen het. Wilt u meer interessante blogs lezen over horeca gerelateerde onderwerpen? Klik dan hier.

Back To Top