skip to Main Content
Waarom In De Horeca Kiezen Voor Elektrische Rolluiken?

Waarom in de horeca kiezen voor elektrische rolluiken?

De keuze tussen handmatige of elektrische bediening

Bent u actief in de horeca en kijkt u rond naar het laten plaatsen van rolluiken? Om uw ramen te beschermen tegen invloeden van buitenaf? Of om de zon op warme dagen buiten te houden? Weet dan dat er zowel handmatig bedienbare rolluiken en elektrische rolluiken te koop zijn. Wij adviseren u om in de horeca te kiezen voor de elektrische rolluiken. U leest hieronder waarom wij dat doen.

Handmatig bedienbare rolluiken

Met rolluiken beschermt u de ramen en deuren van uw horecapand tegen zonlicht en eventuele pottenkijkers. Ten eerste zijn er de handmatige bedienbare rolluiken. Voor wie zijn die geschikt? Mensen die niet afhankelijk willen zijn van techniek, kiezen bij voorkeur voor handmatig bedienbare rolluiken. Zij krijgen nooit te maken met enige technische malheur en ze zijn goedkoop. Nadeel is dat u alle rolluiken één voor één handmatig moet laten zakken en dat u er soms voor naar buiten moet. Dat is zeker na sluitingstijd niet aan te bevelen om veiligheidsredenen.

Elektrische rolluiken

De tweede variant is elektrische rolluiken. Voor uw gemak en veiligheid adviseren wij u elektrische rolluiken te laten plaatsen. U opent of sluit de rolluiken met slechts één simpele druk op de knop. Nog makkelijker wordt het als u de elektrische rolluiken aansluit op een timer. Dan heeft u er geen omkijken meer naar. Ze gaan vanzelf open en dicht op het tijdstip dat u graag wilt. Elektrische rolluiken bieden bescherming en duisternis in de zaak wanneer u dat het beste uitkomt. Ze bieden u na sluitingstijd de nodige privacy en ze zijn ook nog eens zeer preventief tegen inbraak.

Heeft u ook gekozen voor elektrische rolluiken? Wij horen graag wat uw bevindingen zijn als het gaat om veiligheid. Stuur ons uw bericht via het contactformulier.

Back To Top