skip to Main Content

De lekkerste cocktails met limoncello

Hoe maak ik cocktails met limoncello?

Zodra de temperaturen hoger worden, gaan we massaal met zijn allen naar het terras. De eerste zonnestralen zijn nog maar net zichtbaar en wij zitten al klaar voor een lekker drankje of hapje. Op het terras mag de Italiaanse citroenlikeur limoncello zeker niet ontbreken. Limoncello is enorm populair. Het is dé perfecte verfrissing op een warme, zonnige dag. Maar wist u dat limoncello ook veel gebruikt wordt in cocktails? In dit blog vertellen wij u wat de lekkerste cocktails met limoncello zijn en wat u nodig heeft om ze zelf kunt maken.

1. De Italian Mojito

Wie kent het niet: de Mojito. Een heerlijke cocktail die veel wordt gedronken op het terras. Maar bent u ook al bekend met de Italian Mojito? Dit is een zusje van de klassieke Cubaanse Mojito en wordt bijna op dezelfde wijze gemaakt. Het verschil is dat er bij de Italian Mojito in plaats van rum limoncello wordt gebruikt. Heerlijk!

2. Limoncello Summer Punch

Wilt u echt het ultieme zomerse gevoel ervaren? Dan kunt u de volgende keer op het terras het beste een Limoncello Summer Punch bestellen. Dit drankje bestaat, wellicht raadt u het al, uit limoncello, maar ook uit witte port en cava.

3. Limoncello Tonica

Bent u fan van de Gin-Tonic? Maar wilt u een keer een andere variant proberen? Dan is de Limoncello Tonica een goede keuze! Deze gin cocktail met limoncello is een echte aanrader voor iedere Gin-Tonic liefhebber.

4. Limon Fizz

Mocht u meer van verfrissende, sprankelende cocktails houden, dan zal de Limon Fizz u zeker smaken. Deze cocktail bestaat naast limoncello ook uit prosecco en wordt geserveerd in een champagneglas. Voor een feestelijke middag op het terras, is dit drankje onmisbaar!

Welke cocktail met limoncello lijkt u het lekkerst? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij zijn benieuwd!

Back To Top